Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Královák ladí formu před novou sezónou

04.09.2018 | P.

HK Easy Flyers Králův Dvůr se chystá na novou sezónu s novým trenérským štábem.

Hlavního trenéra Jana Kruliše doplnili na lavičce Vladimír Macháček a Jiří Novotný. Jirka Novotný ještě odehrál minulou sezónu jako obránce Králováku, po ní se rozhodl pověsit své hráčské brusle na hřebík, ale s hokejem rozhodně nekončí, jako asistent hlavního trenéra bude hráčům předávat cenné zkušenosti, které nasbíral během bohaté hráčské kariéry. Poté, co klub PZ Kladno nepřihlásil nadcházející sezónu krajské ligy, předseda klubu Jozef Kucharzyk neváhal a oslovil šéfa kladenské střídačky Vladimíra Macháčka. S ním do Králova Dvora přichází hned několik velmi talentovaných mladých hráčů, kteří loni hájili právě barvy Kladna.

Královák nastartoval přípravu na novou sezónu v polovině srpna na čtyřdenním soustředění v Pardubicích. Tým pracoval především na fyzické kondici a zapracování nových hráčů do sestavy. Jak hráči, tak trenéři byli s tréninky na předsezonním campu velmi spokojeni. Během soustředění zvládli hráči Easy Flyers odehrát jedno přípravné utkání, s týmem HT Praha si poradili v poměru 7:2. V dalších přípravných utkáních přivítá Královák pražskou Kobru a poté Spartak Žebrák. Termín prvního utkání krajské ligy je naplánován na sobotu 15. září, kdy Královák nastoupí proti nováčkovi soutěže HK Kralupy nad Vltavou. Před tímto utkáním budou slavnostně představeny zbrusu nové nové dresy Králováku. První utkání bude navíc pro všechny fanoušky dobrého hokeje zdarma, tak přijďte fandit!

 
Utkání
Muži | Sobota 27.01.2024
20. kolo
5:2
Hvězda Praha - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 03.02.2024
21. kolo
8:3
Spartak Žebrák - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 10.02.2024
22. kolo
1:6
Králův Dvůr - Vlašim
 
Partneři
Město Králův Dvůr
Město Králův Dvůr



EasyFlyers

Surtep.cz

verek

Berounský Deník


 
© eSports s.r.o. & HK Králův Dvůr - kontakt: hkkraluvdvur@seznam.cz RSS