Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Královák dře na kruháči! Náročnou přípravu prokládá hokejbalem.

11.05.2017 | Patrik

HK Králův Dvůr vybojoval v uplynulé sezóně 2016/17 čtvrtfinále play off, v následující sezóně tedy rozhodně bude na co navazovat. Jak ví každý hokejový fanoušek, základem úspěšné sezóny je kvalitní letní příprava. Královák se vydal cestou oblíbených kruhových tréninků, od kterých si slibuje skvělou fyzickou připravenost hráčů před nadcházející sezónou.

Během 6 týdnů letní přípravy čeká hokejisty Králova Dvora 20 náročných tréninků. Převážnou část absolvují na Superkruháči, kde se mohou těšit na drily zaměřené především na silovou výbušnost a posílení středu těla.  Více o letní přípravě sdělil manažer klubu Marek Potěšil ,,Jsem rád, že jsme letní přípravu zahájili v hojném počtu hráčů a hned první trénink byl odmakán na 100%. Neděle a čtvrtky budeme mít kruhové tréninky - Superkruháč a úterky necháme převážně herní, čeká nás hokejbal, fotbal, tenis nebo kolo. ‘‘

Letní přípravu zahájil Králův Dvůr v neděli 8. května na Superkruháči. Už během prvního tréninku bylo patrné, že tento druh přípravy byla opravdu dobrá volba. ,, První trénink byl takový, jako první tréninky na suchu bývají, dost to bolelo. Většina z nás nevěděla, co od toho čekat, osobně jsem byl dost překvapený intenzitou a náročností, kterou trenér Michal nastavil. Věřím, že se budeme každý trénink zlepšovat a s takovou přípravou budeme skvěle nachystáni na novou sezonu, řekl bych, že nad rámec krajské ligy,‘‘ komentoval první trénink útočník HK Jiří Veber.

Hned v úterý absolvoval Královák tradiční přátelské hokejbalové utkání s místním klubem SK Kelti 2008.  Zápas se odehrával ve vysokém tempu a herně byl velmi vyrovnaný. Vítezství si nakonec vybojovali zkušenější Kelti a porazili tak HK Králův Dvůr v poměru 5:3.

 Fotky a videa z obou tréninků naleznete na facebookových stránkách klubu!

 
Utkání
Muži | Sobota 27.01.2024
20. kolo
5:2
Hvězda Praha - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 03.02.2024
21. kolo
8:3
Spartak Žebrák - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 10.02.2024
22. kolo
1:6
Králův Dvůr - Vlašim
 
Partneři
Město Králův Dvůr
Město Králův Dvůr



EasyFlyers

Surtep.cz

verek

Berounský Deník


 
© eSports s.r.o. & HK Králův Dvůr - kontakt: hkkraluvdvur@seznam.cz RSS