Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Změny v HK Králův Dvůr: Nové vedení a nový název klubu!

24.05.2017 | Marek

Uplynulá sezóna 2016/17 byla pro HK Králův Dvůr po dlouhých letech trápení a dokonce sestupu zakončena úspěšně. 4. místo v základní části zaručovalo velmi dobrou výchozí pozici pro play off. V prvním kole play-off sice Královák nepotvrdili roli favorita, když byl nad jeho síly celek z Černošic, ale i tak se může uplynulý ročník hodnotit pozitivně. Větší šok nastal týden po oficiálním ukončení sezóny, když oznámil svůj konec v klubu dosavadní předseda Radek Křesťan, který se 3 roky velmi dobře staral o chod klubu společně s Markem Potěšilem.

Marek Potěšil okamžitě začal kolem sebe budovat tým lidí, tak aby byl zajištěn chod klubu pro příští sezónu, ale i několik sezón dalších. „Byl jsem postaven před dvě možnosti. Buď klub zachováme, což znamená sehnat kolem sebe tým schopných lidí, kteří klub znají a dají tomu nový řád a směr, nebo klub úplně zanikne. Přiznávám, že druhá varianta ve mně byla asi dva dny, ale nechtěl jsem od započaté práce odejít a tak začalo několikatýdenní telefonování a shánění. Což se v konečném výsledku povedlo nad míru.“

Do vedení klubu byli začleněni převážně hráči, kteří v Králově Dvoře působí dlouhé roky. Novým předsedou HK Králův Dvůr byl jednohlasně zvolen Jozef Kucharzyk, který v Králováku minulé dvě sezóny působil jako člen gólmanského týmu.  Jeho velkým přínosem jsou především dlouholeté zkušenosti s managementem v nadnárodních společnostech. Jeho současná společnost Easy Flyers s.r.o. se specializuje na urgentní leteckou přepravu v automobilovém průmyslu. Právě Easy Flyers s.r.o. bude od nové sezony společně s městem Králův Dvůr hlavním partnerem klubu, což se projeví i v názvu hokejového klubu, který nově ponese název EASY FLYERS KRÁLŮV DVŮR. „Ať už moje pozice v klubu bude jakákoliv, chci maximální měrou pomoci nastavením správného fungování a chodem klubu,“ uvádí nový předseda HK.

Kromě stávajícího manažera klubu Marka Potěšila a předsedy Jozefa Kucharzyka byl zvolen tento tým lidí do výboru klubu, kde každý z nich bude mít své úkoly Patrik Pánek, Ondřej Šnaidauf, Jiří Novotný, Martin Hamada a Roman Hrubeš.

Mezi základní a dlouhodobé cíle nového vedení patří především správné nastavení procesů v klubu a vytvoření takového zázemí, aby Královák mohl fungovat několik sezón a byl konkurenceschopným týmem špičce Krajské ligy mužů. „Několik věcí bylo potřeba přenastavit a nebylo to nic jednoduchého, abychom vše stihli před začátkem letní přípravy. Osobně z toho mám velice dobrý pocit a věřím, že nám tyto změny pomohou k lepšímu fungování a větší profesionalitě například v jednání s partnery, ale také uvnitř kabiny,“ vysvětluje situaci Marek Potěšil.

 

 
Utkání
Muži | Sobota 27.01.2024
20. kolo
5:2
Hvězda Praha - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 03.02.2024
21. kolo
8:3
Spartak Žebrák - Králův Dvůr
 
Muži | Sobota 10.02.2024
22. kolo
1:6
Králův Dvůr - Vlašim
 
Partneři
Město Králův Dvůr
Město Králův Dvůr



EasyFlyers

Surtep.cz

verek

Berounský Deník


 
© eSports s.r.o. & HK Králův Dvůr - kontakt: hkkraluvdvur@seznam.cz RSS